Stoelmassage

De stoelmassage is een variant op de gewone shiatsu-behandeling. Omdat het gaat om korte, effectieve behandelingen is deze vorm van shiatsu zeer geschikt voor het bedrijfsleven.
Een massage duurt in het algemeen 20 minuten per persoon en kan op locatie of in de praktijkruimte in Randwyck gegeven worden.

Op grond van de ervaringen tijdens de stoelmassages kan eventueel doorverwezen worden naar andere hulpverleners of kan de behandeling voortgezet worden in individuele shiatsu therapie sessies.

Met mijn diensten ben ik ook graag van betekenis in het kader van Verzuimpreventie en Reïntegratie.

Daarnaast bied ik Do-In Yoga op locatie aan. 

Mijn diensten zijn voor de werkgever aftrekbaar, mits deze over een Arboplan beschikt en het hierin opneemt.

 

Tarief: €75 per uur (Shiatsu therapie is vrijgesteld van BTW)

Voor meer informatie over mogelijkheden voor uw bedrijf en daarmee samenhangende kosten:

Tel. Nr. 043 3437588
Mobiel 06 45075695

 

Ervaring van cliënt verzuimpreventie:

F.R. – Onderwijzeres – vrouw 46 jaar

Ik liep vast als onderwijzeres op een basisschool, enerzijds vanwege de enorme werkdruk en anderzijds door de onderlinge spanningen in het team. 
Mijn werkgever bood me een coaching traject aan en gelukkig mocht ik zelf kiezen bij wie ik dat traject wilde gaan doorlopen.
Bij José was ik al wat langer in behandeling en ik had er vertrouwen in dat haar onafhankelijke, analyserende en eerlijke blik me zou kunnen helpen de situatie waarin ik zat te verhelderen. Bovendien was ik oververmoeid en had mijn lichaam ondersteuning nodig. De shiatsu behandelingen hielpen me weer op krachten te komen en daarmee werd ook mijn geest helderder. Ik kwam beter in mijn vel te zitten, kon mijn gedachten beter ordenen en vond de kracht om beslissingen te nemen.
Ik heb het als een goede combinatie ervaren, het lichaamswerk: de shiatsu ondersteund met do-in yoga lessen, naast de inzichtgevende gesprekken. Dit heeft een sterke uitwerking gehad waardoor ik weer snel op de rit was. 
Wat ik typerend aan José vind is dat ze heel goed kan doorvragen waardoor je zelf zaken op een rijtje kunt zetten. Daarnaast voelt ze intuïtief wat het lichaam nodig heeft. Ze is bovendien niet oordelend waardoor ik me vrij voelde met echt alles te komen waarmee ik zat. Ik stond er niet meer alleen voor.